Нуркачите од нуркачкиот клуб „Амфора“ од Охрид на нивен начин на граѓаните во земјата им го честитаа зачленувањето во НАТО.

Тие во водите на Охридското Езеро поставија транспарент со споени знамињата на нашата земја и на Северноатлантската алијанса.