Здружението ОГАЕ (на евровизиски фанови) минатата недела гласаше за годинешни претставнички песни на двата главни Интернет фестивала. На ОГАЕ фестивалот ќе учествува песната “Жена балканска” со Тоше и “Синтезис”, а на ОГАЕ втора шанса песната “Нема утеха”, со која на “Макфест 2004” победи Александра Пилева. (Ва.Ѓ.)