Новиот украински претседател понуди пасоши за Русите кои се потиснати во својата земја

Новоизбраниот украински претседател, Володимир Зеленски, изјави дека Украинците ќе ја отфрлат понудата на рускиот претседател, Владимир Путин, за давање на … Продолжи со читање Новиот украински претседател понуди пасоши за Русите кои се потиснати во својата земја