Новинарка од Калифорнија случајно си го снимила сопругот гол во туш кабина за време на репортажата што ја правела од својот дом. Мелинда Меза предизвикала урнебесни реакции на социјалните мрежи откако корисниците забележале гол човек во видеото зад неа, пренесува британски Сан. 

Заради блокадите во Калифорнија многу ТВ-водители се приморани да емитуваат од своите домови. Така и Мелинда на гледачите им зборувала за тоа како да си одржуваат косата во карантин, но за време на вклучувањето наместо само косата си го снимила и голиот маж.

Let me know when you see it pic.twitter.com/GocQ5oiMZa