Се е јасно

Дара Бубамара дала изјава во една популарна Тв емисија, а целиот процес сакала да го забрза за да се напие пијалок пред настап.

– Едвај чекам да испијам еден виски-кола – изјавила пеачката, на што новинарот ја прашал дали знае дека нејзината колешка Вики Миљковиќ го избришала својот голем хит на почеток на кариерата, „Кока кола, Марлборо, Сузуки“, во кој се појавува на трактор.

Одговорот на Бубамара предизвикал сомневање дека меѓу неа и Миљковиќ односите не се баш пријателски.

– Незнам не ја следам нејзината работа – отсечно одговорила Дара и додала:

– Одам да испиам нешто и да уживам – заклучила популарната пеачка.