Фатмир Бесими како шеф за Евро Интеграции му купува облека на градоначланикот на Кичево Фатмир Дехари со пари од ИПА фондови на ЕУ!

– 42 ги имаш кошулите?

– 42 слим филд, ми текна

– Денес сум облечен со тафт

– Да

– Е ја немам со мене, црната кошула….

….се зборува за комбинирање на јоргован боја кошула со кафеаво одело и кравата која треба да биде во контра боја, како и за шопинг од марка Бос.

– Кошули 42 слим филд, кондури 43, 52 слим филд панталони. 12 години сме заедно – му вели Дехари на Бесими.

Бесими одговара: Чекај полека, кошули и вратоврски ќе ги ставам на проекти од ИПА фондови, и овие одела и чевлите ќе ги обезбедиме од ИПА Фондови, му вели Фатмир Бесими на Фатмир Дехари.