Еден од најголемите заводници на српската сцена, Стефан Живоиновиќ, само што се врати од американска турнеја. Ден по враќањето од Америка тој се појави на еден познат сплав во Белград, и тоа во друштво на девојка која со својата појава ги остави без текст сите присутни.

Стефан цела вечер не се одвојувал од поубавата половина.