Заради неспособноста и мрзеливоста на Владата на Заев доведена е во опасност поддршката за плати за Октомври за работниците погодени од короната, истакна потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски. 

Николоски потенцира дека Законот сеуште не е стигнат во Собрание, а треба да важи од 1- ви ноември!

– За ова реагирав уште минатата недела, еве денес потврда и реакција од Комората на сметководители. Илјадници работници може да останат без плата заради неспособноста и мрзеливоста на Заев и старо-новата крими коалиција на лагата СДСМ/ДУИ, нагласи Николоски на ФБ

Заради неспособноста и мрзеливоста на Владата на Заев доведена е во опасност поддршката за плати за Октомври за…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Среда, 28 октомври 2020