Големите пријатели се познаваат на мака! Петер Сијарто со помош за справување со короната. Лично дојде и со тоа покажа дека е со Македонија! Прв висок европски претставник во посета на Македонија. Горд сум што тоа е на барање на ВМРО-ДПМНЕ.