Старлетата Сораја Вучелиќ со години се облекува толку провокативно, што сега се премина на повисоко ниво и започна да излегува без облека.

Она што особено го претпочита посилниот пол е тоа што Сораја започна да излегува без долна облека и тоа воопшто не го крие.

Таа честопати ги споделува деталите од својот живот со своите бројни следбеници на социјалните мрежи, но и големите промени во нејзиниот изглед што ги прави кога не е дома во Србија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

Старлетата сега објави многу провокативна фотографија која предизвика бројни коментари на социјалните мрежи, а сите гледаа само во една точчка. Под кошулата, која едвај ги крие нејзините облини, не се гледаше дека носи долна облека.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

Заедно со објавената фотографија, таа напиша:

– Тоа што прави да чувствувам пеперутки – алудирајќи на нејзиниот избраник, чиј идентитет сè уште не го открила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)