Лепа Брена овој викенд имала уште едно лајв издедување на свои песни од убавата вила на Бежананска коса а овој детал на многумина им западнал во око… Иако ретко кога го покажува својот дом, новинари пушта само во специјални прилики и во одредени делови, но фановите се прашувале како изгледаат тајните соби на нивната омилена пејачка.

Овој пат Брена покажала нешто што никој не го знаел. Додека го пеела својот хит “Ја немам другу дом“ позади нејзината глава се видела слика на ѕидпт, а на неа вреувале или не била токму Брена.

Таа го урамила својот портрет и го закачила во своја соба, просторија која судејќи по се се опушта.

– Една кралица заслужува многу поголем портрет. Масло на платно во природна големина.

– Следен подарок од нас ќе биде тоа – напишал еден од фановите…