На 28.05.2020 во 12:30 часот во Полициската станица Центар, Ф.М.(33) од Скопје пријавил дека на бул.„Кочо Рацин“ бил каснат од куче скитник.

На 28.05.2020 во 15:30 часот во Полициската станица Кисела Вода, Б.Т.(18) од Скопје пријавил дека на бул.„Борис Трајковски“ бил каснат од куче скитник.