Популарниот пеач многу вешто умее да го скрие својот приватен живот, но кога се во прашање наследничките неможе да не ододолее.

Еден од најпопуларните пеачи на естрада Саша Матиќ ретко зборува во медиумите за својот приватен живот и семејството, иако и на тоа поле има со што да се пофали.

Во брачните води запливал пред петнаесет години со сопругата Анѓелина со која подоцна добиле две ќерки – Александра која има четиринаесет години и Тара која има единаесет.

Иако многу ретко може да се ѕирне во неговата приватност, тој сепак посакал да сподели убав момент со јавноста објавувајќи на својот Инстаграм фотографија во која позира со ќерките и сопругата.

– Семејството е комплекс која не води. Тоа не инспирира да се кренеме во височини и да не теши кога повремено паѓаме – напишал Саша на својот инастагам.

 

Иако се во тинејџерски години, Александра и Тара растат во вистински убавици убавици, за кои без сомнение Саша Анѓелина можат да бидат горди на нив.