Сведоци на немил настан во Дебар маало во центарот на Скопје пишуваа на Фејсбук дека млади директори од СДСМ дивееле во маалото во пијана состојба, при што направиле сообрќајна несреќа и претепале „некое дете“, како што велеле тие, а кое претходно го удриле движејќи се огромна брзина.

Еве што пишува на постот на сведокот на настанот кој ставал и фотографија од случувањата:

„Многу јаки вака пост-изборно а?

Двајца битанги од СДС директорчиња пијани кој дивееја вечерва во Дебар Маало покрај тоа што за малку ќе утепаа во собраќајка други лица, истите и го претепаа крвнички детето (дете за нив) што предходно го удрија со колата со огромна брзина, малиот со брза помош е на Скопските клиники!

МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ“!