Овој земјоделец од Војводина на својата нива затекнал несекојдневна глетка – група дошла да прави свадбена фотосесија на неговата нива. Изнервиран од неканетите гости го грабнал телефонот да ги снима, ама не останал само на тоа, туку и сочно го испцул.

Видеото не е за оние со чувствителни уши.