Овен

Овенот секогаш бара начин да импресионира и да зборува за новости – а тоа често доведува до фактот дека е свесен за своите најнови вести и оговарања. Досадата е причина за неговата љубопитност и прв знак е во Зодјакот кој располага со најнови информации.

Бик

Бикот немора да слуша оговарање за да дознае нешто. Бикот се открива преку говорот на вашето тело. Не е важно дали сте примиле порака, писмо или сте виделе неочекувани вести на компјутер, таблет, телефон – Бикот сигурно ќе знае за тоа. Внимавајте дали Бикот е во ваша близина, ако не сакате да ги знае сите ваши тајни.

Стрелец

Стрелецот може да помине преку невозможното како би ја остварил својата цел. Тоа значи веројатно ќе ги користи сите потребни сретства – врски, извори и др. за да ја дознае тајната на личноста која го интересира.