Се чини дека пејачот Жељко Самарџиќ сака да експериментира со својот изглед, па пред неколку години ги изненади сите кога го смени имиџот. Тој се појави со сива брада и мустаќи, а сега се одлучи за друга трансформација.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veležova legenda Vladimir Pecelj i ja slavimo upis našeg unuka Luke u sportsku gimnaziju

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on

Имено, пејачот реши да се исшиша, но и да се избричи, па повторно изненади со неговиот нов изглед.