Пејачката Анастасија Ражнатовиќ се присети на времето од пред пет години, па сподели фотографија со своите следбеници од кои малкумина можеа да ја препознаат.

Имено, на фотографијата Анастасија има руса коса, а бидејќи ја знаеме како црнка или бринета, таа шокираше многумина со овој фото- спомен, бидејќи ретко кој ја памети како русокоса.

Според некои од коментарите на следбениците, на едни им се допаѓа и со руса коса, додека повеќето се согласи дека моменталната темна нијаса и прилега најдобро.