Просечна кирија на стан за домување од 60ина квадрати во Центар изнесува околу 300 евра , деловен простор од 60ина квадрати во станбен објект во Центар околу 200 евра, деловен простор од околу 150 квадрати во централното градско подрачје изнесува околу 2000 евра, кирија за атраткивно земјиште од неколку ИЛЈАДИ квадрати во централното градско подрачје со Скопје на дланка + сопственост до 2049 + 80% сопственост од што и да се изгради на таа парцела по нивната математика изнесува 600 евра !!!

Замислете за ваква понуда со овие услови имало само 1 понуда и се пријавил само ЕДЕН наддавач, се разбира советник на Зоран Заев !!

Криминал пар екселанс или што би рекле тие Бонбона Бизнис !!!!!

Фејсбук статус на Владимир Неловски од ВМРО-ДПМНЕ.