Популарниот актер, Андрија Милошевиќ отпатува за Порторико, каде ужива во секој момент. Сепак, тој не заборавил на своите колеги, пријатели и следбеници на Инстаграм, на кои редовно им се обраќа, а овој пат со видео од плажа кое дефинитивно ги насмеа сите.

Кога луѓето се оставени сами на себе, тие прават необични работи што другите не сакаат да ги видат. Некој го копа носот и вади нешто, знаете што, а јас … Но, нека е на радост“, напиша Андреј и покажа што тој прави кога никој не го гледа.

Шармантниот глумец пушти гласи и запеа песна чии стихови го натераа да прсне од смеа, а несомнено ќе ве насмее и вас.