Се исчезнало…

Најголемата музичка ѕвезда Александар Вукашиновиќ – Лукас, пред десет години снимил дует со поп пејачката Марија Лукас, а нумерата “Луда глава Балканска“ направила бум.

Тие двајца тогаш снимиле спот кој за кусо време броел повеќемилионски преглед на Јутјуб, меѓутоа пред неколку месеци некој го хакирал профилот на популарниот фолкер и таа нумера исчезнала од неговиот канал.

Благодарение на тимот кој тоа го прави, Лукас успеал да го врати спотот, меѓутоа сите оние милионски прегледи исчезнале.

Но колку песната оставила трага на публиката на Аца Лукас и Марија Шерифовиќ сведочи фактот дека само после десет часа од повторното поставување на официјалниот Јутјуб на фолкерот прегледн е повеќе од десетилјади пати.

Еве како звучи овој голем хит: