Ферди Бахар од Турција е можеби едeн од најнесреќните луѓе во светот … Зошто? Затоа што доживеа несреќа уште првиот ден откако го напушти домот по долги три месеци.

Имено, ова младо момче ја скршило ногата пред неколку месеци. Повредите биле толку сериозни што тој поминал скоро 90 дена во кревет. Се разбира, тој не го напуштал својот дом за сето тоа време, и кога конечно можел да се движи, му се случи нова несреќа.

Кобниот ден,  го напушти домот за конечно да испие кафе со пријатели. Среќно одеше по улица и дури и не замислуваше дека следниот момент ќе го удри отворената врата на камион во движење.

Младиот човек падна како да е покосен, а потоа исплука неколку скршени заби. Погледнете како сето тоа изгледаше