Неоичен избор!

Вељко Ражнатовиќ пред еден месец стана татко, а кога го изнел синот Жељко од породилно и го однел дома на Дедиње, заедно со сопругата Богдана, сите сакале да ја видат колевката која ја направил за малиот Жељко, со знак на тигар.

Неколку недели подоцна, Вељко одлучил со гордост да покаже како изгледа количката специјално направена за малиот Жељко.

На количката сега стои грб, но и натпис: “Со верба во Бог, за кралор и татковината, слобода или смрт“

Вељко е познат како голем родољуб, а оваа количка за бебе, никого нема да го остави рамнодушен.