Невидена тепачка меѓу жени во Мајами. Главни актери на физичката пресметка се прилично разголени “дами“.

Голем број на жени започнале тепачка среде улица, некои од жените на себе имаат само костими за капење.

Тепачката меѓу жените се случила за време на викендот во местото Саут Бич.

Возачите на автомобилите кои минувале на улицата со свирење се обиделе, но безуспешно да ја прекина тепачката.