Коронавирусот го парализираше целосно текот на животот и како последица на тоа луѓето од речиси целиот свет се изолирани во своите домови. Секако дека едно од најомилените работи на луѓето се патувањата  и често се случува да на местата кои ги посетуваат да фотографираат стотици фотографии.

Многу луѓе кои се во карантин нашле многу креативен  начин за да си остварат едно „патување“.

Тие ги повторуваат фотографиите кои ги имаат реализирано за време на нивните претходни патувања, но  овојпат сето е импровизирано во услови на изолација. Како изгледа сето тоа можетте да погледнет на нивните фотографии: