За време на ескенските и зимските месеци сите сакаме обувки кои ќе не заштитат од вода но понекогаш и најновите водоотпорни чевли не можат да не заштитат од големите снегови.

Сигурни сме дека секој од нас повеќе пати имал проблем со мокри чизми, кондури и патики но ние имаме фанстастично решение како брзо и лесно да ги исушите вашите обувки.

Кога ќе ви се намократ чевлите потребно е долго време и многу топлина за да се исушат и да бидат спремни за користење. Меѓутоа овој фантастичен трик ќе ви помогне вашите чевли да се исушат за многу кратко време.

За овој трик не ви е потребен голем труд или спрееви за одржување, се што ви треба е стар весник и вашите чевли ќе бидат потполно суви.

Наполнете ги чавлите со стари весници кои ќе ја соберат целата влага, оставете ги така неколку часа и очекувајте неверојатни резултати. За уште побрзо сушење ставете ги чевлите покрај греалка или друг вид грејно тело.

Погледнете го видеото каде е објаснета целата постапка и тестирајте го овој неверојатен трик!