На 17-годишниот Енис Растодер од Скопје му е потребна помош за да се лекува во Турција.

Тој има повреда од 2019 година, парализа на горните и долните екстремитети.

Потребно е да се лекува со матични клетки во Турција.

Сумата за негово лекување е 21.000 евра. Може да му помогнеме со донирање 100 денари на:

Т-Mobile: 070-143-123

A1: 143-470

Контакт број од неговите родители: 070-483-911

 

извор: Makfax