“Најголемото ремек-дело на природата – слон. Единствената безопасна голема работа, гигант кај животните”, напишала експејачката и диџејка под албумот со фотографиите.

Освен што учи, Фани, исто така, секојдневно и ужива во убавините кои ги нуди овој рајски остров, а веднаш по враќањето од таму планира да отвори и свое училиште за јога во родната Битола преку кое ќе го пренесе знаењето кое го стекнала таму.