Не се знае како, не се знае зошто, но овој пијан голфер успеал да ја забие својата глава во канта за отпадоци. Иако луѓето пробувале да му помогнаѕ, не можеле, а да не се изнасмеат на цел глас. На крај успеале да го спасат од оваа непријатна ситуација…

 

[video:https://www.youtube.com/watch?v=2Br4xX0S1IQ]