Нема жена која не посакува совршено тело и задник, а нема пак и маж кој може да остане рамнодушен на таквата женска убавина.

Во ова денешно модерно време силиконите се повеќе се опција за „совршенство“, а се поретко здравиот начин на живот и вежбањето до посакуваниот изглед.

Фитнес инструкторката и модел Марија Нацева е пример дека женското тело може да биде соврешено со многу физичка и ментална посветеност.

Марија пред неколку години ја се пресели во Дубаи и сега таму работи како фитнес инструкторка.

Таа е пример за многу жени кои на кои редовно им дава приватни часови.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine is not the reason for you to stop with workout or healthy food. Still you can make activities at your home or outdoor, spend some calories and eat properly to maintain your shape. There is always a solution. Spend your negative energy, get the toxins out of your body, increase the vibes, and try to do things healthy for your mind and body. Do whatever is good for you and never give up on yourself ?. . . . #limitless #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #fitness #fit #health #gym #train #training #health #healthy #instahealth #active #strong #motivation #lifestyle #determination #getfit #eatclean #exercise #abudhabipersonaltrainer #personaltrainerabudhabi #fitfam #fitnessmotivation #abudhabi #dubai #dubaifitness

A post shared by Personal Trainer, Abu Dhabi ?? (@maria_naceva_fit) on

Нацева на својот Инстаграм профил има повеќе од 27.000 следачи, па често знае да ги почести со по некоја провокативна фотографија од нејзиното совршено тело, а аздникот во прв план.

Ласкавите коментари се постојани, а Марија само позитивно и мотивирано работи на себе и својата цел – фитнесот кој за неа живот значи.