Новиот брачен пар Вељко и Богдана на свадбата се возеле со луксузнен ролс-ројс.

Малку е познато дека овој автомобил некогаш бил во сопственост на фолк дивата Драгана Мирковиќ. Имено, Драгана пред неколку години овој автомобил го продала на Жељко Митровиќ, со што во изминатиот период го користела Милица Митровиќ, а сега имавме можност новите младенци да ги видеме во овој луксузен автомобил.

Спотот на Драгана Мирковиќ  со ролс-ројсот…