На младиот Дејан Наумовски му треба наша помош. Тој денес слави роденден во болница и има само една желба-здравје.

Боледува од редок тумор за кој врвни доктори прв пат дознаваат.

Семејството не е во можност да ја плати оваа сума, па испраќа молба до хуманите граѓани.

„Ние веруваме во Дејан и сме со него. Затоа денес ќе донираме. Нашиот подарок за Дејан денес нека е една донација на отворените броеви“.

Вип: 143-486
Телеком: 143-102