Популарниот водител Огњен Амиџиќ активен е на социјалната мрежа Инстаграм, но неговите објави, како што е познато, не прикажуваат ништо освен неговите стапала.

Меѓутоа, познатото ТВ лице во рамки на стори опциите решил да ја смени “онлајн традицијата“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elegans

A post shared by Ognjen Amidzic (@ognjenamidzic) on

Амиџиќ објавил низа фотографии на кои се гледа неговото лице а две посебно се истакнале по својата необичност.

На една слика Огњен има јака шминка и ѓаволски рогови, додека на следната со монтажа вметната е ВЦ шоља, меѓу куп тоалетна хартија во кралска облека, со круна на глава

– Кога влевувам во ВЦ и работи греењето – напишал духовитиот водител.