Снимката станала многу популарна на интернет.

Шок на украинска телевизија! Секакви пехови на водители сте можеле да видете, но нешто слично на ова не. Водителка на украинска телевизија “1+1“ Маричка Падалко и паднал заб во директен пренос.

Незгодата и се случила додка водела вести. Во еден момент забележала дека забот и паѓа од устата и само го фатила и продолжила понатаму.

Очекувано снимката станала многу популарна на интернет.

Видео