Жените добро знаат дека мажите би сториле сè за да ги однесат во кревет. Се во буквална смисла на зоборот! Стигаат дури до таму што несвесно се претвораат во многу интересни лажговци, само за ноќта да заврши според предвидувањата: С*кс! Сигурно, она што вашите уши најмногу слушнале, се списокот со лаги подолу!

Дојди кај мене! Ќ гледаме некој филм, ќе седиме,ќе јадеме нешто…

Треба да се соблечеш. Нема да имаме ни секс. Само ми се допаѓа чувството како твојата кожа ја допира мојата.

Зошто мислиш дека сакам да имам секс со тебе денеска?

Тука е ладно, ајде да одиме во кревет.

Ти си многу убава и би било чудо да спијам со тебе!

Јас нема да му кажам никому, освен ако не му кажеш на некого!

Само сакам да се бањам во када со многу пена со тебе – ништо повеќе!

Сакаш дојдеш да го запознаеш моето куче? Во 3:00 часот наутро…