1. Не ја добив твојата порака.


2. Навистина ми се допаѓаш, ама се јави предоцна


3. Со тебе за прв пат доживеав нешто посебно.


4. Обожавам кошарка.


5. Обожавам фудбал.


6. Ти си најдобриот љубовник што сум го имала до сега.


7. Ти си најзабавниот маж.


8. Не ни е потребен прстен за да имаме добра врска.


9. Не си виновен ти, туку јас.


10. Не грижи се, за тој проблем никогаш не разговарам со пријателките.


11. Само ти се чини дека ќелавиш.