1. Се заљубив во тебе за еден момент.


2. Немам ни една минута време.


3. Секако дека ќе гледам да ти се јавам.


4. Ме потсетуваш на Мила Јововиќ.


5. Воопшто не забележав како изгледа таа жена.


6. Не можам да се сетам кога последен пат сме воделе љубов.


7. Сексот не е најважната работа за мене.


8. Ќе бидам внимателен.


9. Нема да пијам.


10. Ќе разговараме за тоа подоцна.