Душица Тричковиќ (30) од Ниш привлекла големо внимание на сцена, и не само поради својот добар глас и стас.

Имено, Душица во бекстејџот на “Звездите на Гранд“ како подршка го имала сопругот и синот од само дваипол месеци.

“Сака да ја слуша мајкаму“, изјавил нејзиниот сопруг, бидејќи многумина биле изненадени што го донеле бебето во студио.

“Мијат беше надоен пред самиот настап“, рекол водителот.