Пејачката и ќерка на фолк ѕвездата Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, се скарала со своето момче Ѓорѓе Куљиќ.

Двојката беше „фатена“ од екипата на „Папарацо лов“ додека возеше со автомоцилот, кога возилото запре и од него излезе Анастасија.

Таа седна на автобуската станица и разговараше за нешто, а потоа кога почна да се враќа кон автомобилот, момчето рече нешто и таа се врати на клупата на постојката.

Ѓорѓе пак изгледа си имаше и друга мака, па отиде зад станицата и се ослсни!

Потоа, сепак и приде на Анастасија и по краток разговор очигледно ја убедил да се врати во автомобилот за да продолжат онаму каде наумиле да одат.