x

Награда од Владата од по 10.000 евра за секој член на репрезентацијата!!!

makedonija-radost-1

Кога се слави голем успех секако дека е прекрасно. Македонија го живее својот гигантски успех, пласман на ЕВРО.

Се разбира дека ќе има премии  од ФФМ за играчите, за кои СПОРТМЕДИА пишуваше, но еве вечерва се соопштение се јави и Владата која објави дека на седница е одлучено секој член на нашата репрезентација да биде награден со по 10.000 евра за историскиот успех.

 

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата