Кандидатот за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ, во Изборната единица 1, Тимчо Муцунски денеска од Аеродром порача дека во овие тешки времиња на економска и здравствена криза, нашите граѓани не ја изгубиле надежта.

Муцунски вели подадената рака за обнова, значи подадена рака за поубав и подобар живот.