Мина Врбашки, која е дел од реалното шоу Задруга, веќе некое време се однесува прилично чудно. Освен тоа одбива и да јаде, пие, спие, а има и хистерични напади и само плаче. 

После синоќешниот испад и кавгата со бившиот/сегашен дечко Менсур, Мина цела ноќ ја поминала будата и пишувајќи чудни пораки по ѕидот. А токму содржината на пораките ги загрижила нејзините фанови и семејството кои упатиле итен апел до продукцијата да побараат стручна помош за Мина. 

Еве што напишала: