Пеачката Ана Севиќ новогодишните денови ги поминува на црногорското приморје со дечкото Даниел, мајката на Даниел и ќерката Лорена.

Ана на приморје поминува време и со кумовите, кои ја венчале неа и Дарко, а дека сите новонастанатата ситуација помеѓу Дарко и Ана ја сватиле како нешто нормало што можела да се случи покажуваат и нивните преписки.

“Се во животот што научивме може да се свесе на три збора: Животот продолжува…”, напишала Ана.

“Те сака твојата кума и во добро и во зло”, напишала Диана, а Ана и возвратила шеговита порака дека останале пријатели и посче разидувањето на Ана со Дарко

“И јас тебе кумо! Животот продолжува, а ние секогаш сме тука”.