Вељко Ражнатовиќ стана татко на малиот Жељко, а сега открил дека секогаш сакал прво да има син. Синот на Цеца призна дека не знае како да се однесува кон женско дете.

“Му се молев на Бога да имам машко дете затоа што за машко знам како да соработувам со него и што ќе сака од мене, а за женско не би имал идеја. Јас сум малку радикален. Би бил полош од Никола Којо, тој ја пушти ќерката да се забавува по белградските сплавови, јас не би ја пуштил да не треба да ја следам “, рече Вељко и додаде дека неговите работи околу бебето не се тешки:

“Уживам во промена на пелени, правење игра, гушкање, бакнување,пресоблакање на бебето. Или тренирам или сум со кучето. Не сум со бебето постојано како што е тоа мајката, ев бабица само првите 12 дена, после немаше потреба од тоа, куќата беше полна со жени, сите имале деца и искуство со нив. Ова е најубавиот подарок за мајка ми, а исто така и за сестра ми, сите го размазуваат и ќе го расипат, но јас сум тука за да не го дозволам тоа “.