Попладнениoт метеж на улиците знае да биде прилично досаден, а еден пар за време на колоната одлучи досадата да ја „убие” со секс и тоа на задното седиште од автомобилот.

Видеото кое за кратко време се прошири на Јутјуб и социјалните мрежи, наводно е направено во Русија, а на младите не им пречеше публиката.

Напротив, момчето очигледно беше задоволно што сите го гледаат, додека девојката на момент престана, а потоа со голи гради излезе од прозорецот на автомобилот.

Возачот на таксито не им се мешаше во „работата”, но очигледно се гледал на ретровизорот.

[video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=awrE0fC4MVo]