Јелена Карлеуша пред извесно време го прославила роденденот на својата тетка, а ова е нејзиниот брат кој јавноста не го познава.

Имено, откога Јелена останала без мајка, нејзина најголема подршка и некој кој од неа не се двои е токму нејзината тетка Данијела, која неодамна го прославила својот роденден.

На прославата се нашол и тој, синот на Данијела, единствен брат од тетката Марко Димитровиќ кој на јавноста досега не и е познат а доста и е близок на пејачката.