Сопственикот на “Пинк Телевизија“, Жељко Митровиќ на својот Инстаграм покажал како изгледа кога ја озонира својата крв.

Ова не е прв пат што тој тоа го направил. Жељко во својата објава напишал дека продолжува да трага по лек против корона вирус и тврди дека вирусот алтернативно може да се реши со Озон (ОЗ) обогатен со кислород или посебни фрекфенции, и открил дека себе си превентивно ја озонирал крвта. Овој пат на социјалните мрежи објавил фотографија со која покажал како тоа изгледа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preventivno, još jednom ozoniram sopstvenu krv!

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Инаку во вечерашната вонредна емисија на ТВ Пинк она се што Жељко Митровиќ изнел за лечење на вирусот др. Срѓа Јовановиќ изјавил дека не е за такви експерименти, туку на наука заснована на терапија. Рекол дека е скептичен спрема проектот на Митровиќ