Победа вредна 30 години и историски резултат. Честитки за јунаците кои со срце, вложена сила и талент покажаа дека Македонија може големи работи. Македонија ви се поклонува.

Колку сме, толку сме, токму сме. Ние сме Македонци.

Напред Македонијо!

Победа вредна 30 години и историски резултат. Честитки за јунаците кои со срце, вложена сила и талент покажаа дека…

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, November 12, 2020