Ана Севиќ, Дарко Лазиќ и Марина Гагиќ деновиве се тема во медиумите по средбата на концертот на пејачот.

Дарко се појави со Марина Гагиќ, со која има син Алексеј.  Сепак, на концертот се појави поранешната сопруга на Ана Севиќ, со која има ќерка, Лорена.

„П.С. Никогаш не сме биле ривали, бидејќи Дарко и јас во тоа време веќе бевме во голема мерка на одвоени патишта“, напиша Севиќ на својот Инстаграм, алудирајќи на Марина Гагиќ, асоцирана на еден напис по медиумите.