Се обврзуваме на нови 50.000 работни места. Нашите деца се иднината на Република Македонија и наша должност е да обезбедиме најдобри услови за тие да останат тука.

Обновата доаѓа!, пишува во својата објава на Фејсбук носителот на листат на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ2 Владо Мисајловски.